Leer de wijndegustatiemethode zelfstandig en op je eigen tempo

04-05-2015 19:25
Naast de klassieke wijninitiatie en -degustatie in groep (bekijk hier een impressie) kan je voortaan ook bij mij terecht voor een totaal nieuw concept: een professionele wijninitiatie op je eigen ritme en in een eigentijds kleedje.
 
Via een video van minder dan 15 minuten leer je de professionele wijndegustatiemethode (zie hier de preview). Je kan tegelijkertijd oefenen met het degusteren van een eerste wijn. Daarna ga je zelfstandig 4 wijnen degusteren volgens die methode en je noteert je conclusies. Na de formulering van je conclusies kan je de QR-code bij de wijn scannen en krijg je een filmpje met specifieke commentaar bij de betreffende wijn. Met je vragen kan je terecht bij de begeleidend sommelier.
 
Een super relaxte formule. Niemand hoeft op tijd te komen. Ieder kan langskomen op het moment dat het hem of haar past en deelnemen aan de degustatie. Ideaal als je niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat of liever niet graag in een groep spreekt. Maar voor het overige gewoon ook een aangename, rustige werkwijze waarbij je lang stilstaat bij datgene dat jij interessant vindt en skipt wat je wil skippen.
 
Ontdek hier de preview van de demonstratiefilm over de wijndegustatiemethode en contacteer me voor meer info.
 
vriendelijke groeten,
 
Peter